HemoClin - pomoč pri hemoroidih, bolečih razpokah in drugih težavah v predelu zadnjika

  • Zagotavlja takojšen hladilni učinek ter posledično ublaži srbenje in pekoč občutek.
  • Deluje kot lubrikant za lažje odvajanje blata.
  • Ščiti sluznico pred patogenimi bakterijami in spodbuja naravni proces celjenja.
  • Vlaži črevesno sluznico.
  • Zagotavlja enostavno in higiensko uporabo.
Nakup izdelka

Kako deluje HemoClin gel

HemoClin gel omogoča neposredno in takojšnje olajšanje pri hemoroidih, razpokah in drugih težavah v predelu zadnjika. Vsebuje prozoren gel s patentirano in popolnoma naravno spojino, imenovano kompleks 2QR, ki škodljivim mikroorganizmom učinkovito preprečuje dostop do sluznice in posledično spodbuja naravni proces celjenja.

Aloe vera 2QR

Kompleks 2QR

HemoClin gel je zasnovan na patentiranem kompleksu 2QR, ki preprečuje stik škodljivih mikrobov s človeškimi celicami. Tako pomaga ohranjati zdravo floro sluznice in spodbuja njeno naravno celjenje.

FAZA 1:

2QR kompleks je unikaten in varen. Vsebuje naravne bio-polimere, ki ustvarjajo bariero v obliki gela na površju človeškega tkiva (sluznice).

1. FAZA

FAZA 2:

2QR kompleks prepreči stik škodljivih mikrobov z našimi celicami.

Če škodljivi mikrobi ne morejo priti v stik z našimi celicami, se s tem prepreči začetni korak v procesu okužbe.

2. FAZA

FAZA 3:

Tako nam mikrobi ne morejo škodovati. Človeški čistilni mehanizmi bodo namreč lažje odstranili bakterijske celice s površja človeških celic (sluznice).

3. FAZA

Uporaba izdelka

HemoClin gel odpravlja nelagodje v predelu analne odprtine. Uporablja se za blaženje s hemoroidi povezanih simptomov, kot so draženje, srbenje, pekoč občutek in občutljivost analnega predela.

Za odpravljanje tovrstnih težav v predelu analne odprtine gel nanesite na prizadeti predel in njegovo okolico v zadostni količini najmanj dvakrat na dan v obdobju dveh tednov oziroma vsakokrat, ko želite ublažiti simptome. Bolj pogosta uporaba izboljša učinek.

Za preprečevanje (notranjih in zunanjih) hemoroidov in fisur (razpok) gel nanesite v anus in njegovo okolico pred vsakim praznjenjem črevesja in po njem.

Izdelka ne uporabljajte več kot 30 zaporednih dni. Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi na katerokoli od sestavin.

Navodilo za uporabo

Pred uporabo HemoClin gela natančno preberite navodila za uporabo. Če imate kakršna koli vprašanja ali če o čem niste prepričani, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

HemoClin gel na potisk - prenesi navodila za uporabo

HemoClin gel tuba - prenesi navodila za uporabo