HemoClin - pomoč pri hemoroidih, bolečih razpokah in drugih težavah v predelu zadnjika

  • Zagotavlja takojšen hladilni učinek ter posledično ublaži srbenje in bolečino.
  • Blaži bolečino pri odvajanju blata.
  • Ščiti sluznico pred patogenimi bakterijami in spodbuja naravni proces celjenja.
  • Vlaži črevesno sluznico.
  • Zagotavlja enostavno in higiensko uporabo.
Nakup izdelka

Kako deluje HemoClin gel

HemoClin gel omogoča neposredno in takojšnje olajšanje pri hemoroidih, razpokah in drugih težavah v predelu zadnjika. Vsebuje prozoren gel s patentirano in popolnoma naravno bioaktivno spojino, imenovano kompleks 2QR, ki škodljivim mikroorganizmom učinkovito preprečuje dostop do sluznice in posledično spodbuja naravni proces celjenja.

Aplikator zagotavlja, da Hemoclin gel zares doseže prizadeto območje in tam tudi ostane. Inovativna zasnova omogoča, da gel, ki je shranjen v notranjosti vsebnika, pred aplikacijo ne pride v stik s prizadetim področjem. Takšen način aplikacije omogoča visoko stopnjo higiene.

Kompleks 2QR

HemoClin gel je zasnovan na patentiranem kompleksu 2QR, ki sestoji iz naravnih polisaharidov. 2QR kompleks nevtralizira mikrobe tako, da fizično prepreči njihovo spojitev s sluznico. Tako pomaga ohranjati zdravo floro sluznice in spodbuja njeno naravno celjenje.

HemoClin gel omogoči takojšnje olajšanje simptomov, ki se pojavljajo pri težavah v predelu zadnjika, kot so srbenje, pekoč občutek ali občutljivost.

Patogene bakterije lahko pridejo v stik z že tako občutljivo črevesno sluznico. 2QR kompleks se veže na škodljive bakterije in jim posledično prepreči vezavo na sluznico.

Uporaba izdelka

HemoClin gel odpravlja nelagodje v predelu analne odprtine. Uporablja se za blaženje s hemoroidi povezanih simptomov, kot so draženje, srbenje, pekoč občutek in občutljivost analnega predela.

Za odpravljanje tovrstnih težav v predelu analne odprtine gel nanesite na prizadeti predel in njegovo okolico v zadostni količini najmanj dvakrat na dan v obdobju dveh tednov oziroma vsakokrat, ko želite ublažiti simptome. Bolj pogosta uporaba izboljša učinek.

Za preprečevanje (notranjih in zunanjih) hemoroidov in fisur (razpok) gel nanesite v anus in njegovo okolico pred vsakim praznjenjem črevesja in po njem.

Izdelka ne uporabljajte več kot 30 zaporednih dni. Ne uporabljajte izdelka, če ste občutljivi na katerokoli od sestavin.

Navodilo za uporabo

Za uporabo HemoClin gela upoštevajte navodila, ki jih prikazujejo naslednje sličice:

1. korak

HemoClin gel postavite na mizo ali trdno podlago. Gumba ne pritiskajte navzdol.

2. korak

Vsebnik z gelom trdno držite in pritisnite navzdol modri del. Ob tem se beli del samodejno pomakne navzgor, aplikator se tako napolni z gelom in izdelek je pripravljen za uporabo.

3. korak

Aplikator z obema deloma povlecite iz držala.

4. korak

Oba dela aplikatorja vstavite v analno odprtino in sprostite Hemoclin gel na prizadeto področje.

5. korak

Po uporabi: Po vsaki uporabi oba dela aplikatorja ločeno umijte s toplo vodo in ga zaprite s pokrovčkom.

Prenesi navodila za uporabo